Mand nægter voldtægt: “Jeg er bare til voldsom sex”

En 35-årig mand sad på anklagebænken i Retten ved Glostrup, fordi han er anklaget for at have voldtaget tre af sine daværende kærester adskillige gange i perioden fra 2012 til 2020. Manden har forklaret, at han ikke har voldtaget kvinderne, da de ikke gav udtryk for, at den voldsomme sex var for meget for dem.

Manden erkender dog, at have udsat kvinderne for både vold og trusler.

“Det er en vanskelig sag, hvor vi ved, at min klient i gerningsperioden utvivlsomt var både rædselsfuld, usympatisk og kriminel. Han var manipulerende, insisterende og grænseoverskridende. Han har råbt af sine kærester, truet dem og slået dem, så de alle tre har fået fysiske og psykiske ar på sjælen. Men det gør ham ikke skyldig i en af de værste forbrydelser, man kan begå mod et andet menneske: voldtægt” sagde forsvarer Anders Schønnemann, ifølge BT.dk

Forsvareren sagde endvidere, at hans klient havde gjort kvinderne opmærksom på, at manden var til voldsom sex – og meget af det.

LÆS OGSÅ: ANHOLDT: SULTEN INDBRUDSTYV STJAL MAD FRA SOMMERHUS

Denne forklaring møder dog modstand fra anklageren i sagen, som ikke er i tvivl om, at der er tale om voltægt.

»Det savner mening at diskutere, at det bare var hård sex, når den ene af dem vågner ved at blive penetreret analt, eller når den anden blev hevet i håret ud på badeværelset og voldtaget oralt, så hun kastede op. Eller når den tredje sidder grædende i en skurvogn med blodet ned ad armene, fordi hun har skåret i sig selv, og han så hiver hende op og voldtager hende analt op ad et spejl. Så kan ingen være i tvivl – det er beskrivelsen af voldtægt,« lød det fra senioranklager Rasmus Kim Petersen fra Københavns Vestegns Politi, ifølge BT.

LIGE NU LÆSER ANDRE: KVINDE KØRT TIL HOSPITALET EFTER LEJLIGHEDSBRAND: RØGDYKKERE INDSAT

Den første voldtægtsanmeldelse kom dagen efter, at manden havde fået lov til at se sin datter efter en afgørelse i Familieretshuset.

1199 sexvideoer på mandens telefon

Politiet har fundet 1199 videoer på mandens telefon, hvoraf flere hundrede af dem er egne optagelser, hvor manden er i forskellige seksuelle situationer med ekskæresterne.

Blandt de mange videoer er flere af dem blevet vist i retten. Forsvareren har begæret at vise nogle af videoerne, fordi de angiveligt er blevet optaget med mandens nuværende kærestes samtykke.

Den nuværende kærestes beskrivelse af manden er stikmodsat af, hvad der står i anklageskriftet. Hun beskriver manden som omsorgsfuld, kærlig og øm, ifølge forsvareren.

Der er endnu ikke blevet afsagt en dom i sagen, men det forventes at blive gjort i starten af november.