28. jul. 2022 - 18:32

Stort galleri fra Brøndby Stadion: Politiet massivt til stede i frygt for ballade – færdselsuheld op til kampstart – og en masse andetFodboldklubben Brøndby IF møder i dag polske Pogon Szczecin på Brøndby Stadion.

Kampen starter klokken 20.00 og er anden kamp af to i Europa Conference League-kvalifikationen.

Første kamp blev spillet den 21/07 i Polen og endte 1-1.

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’

Brøndby IF er på forhånd smalle favoritter til at gå videre til tredje og andensidste runde af kvalifikationen til hovedturneringen.

Politiet er før kampen massivt til stede ved Brøndby Stadion for at forhindre ballade.

Vi opdaterer løbende artiklen med billeder fra før, under og efter kampen.

Omkring klokken 17.55 cirka to timer før kampen, skete der et færdselsuheld mellem to personbiler på Sydgårdsvej i Brøndby. Billederne indikerer, at der har været fart på – det kan man blandt andet se på skaderne på bilerne og på de to airbags, der er gået af.

Presse-fotos.dks fotograf på stedet fortæller, at det er brøndbytilhængere, der har været involveret i færdselsuheldet.

Sydgårdsvej ligger cirka en kilometer fra Brøndby Stadion.

Både politi-, brand- og redningsmandskab deltog ved uheldet.

Polske fans ankommer til Brøndby Stadion omkring klokken 18.30

Klokken 18.45: Det polske hold Pogon Szczecins spillere ankommer til Brøndby Stadion

Kampen er nu startet og her klokken 20.15 – 15 minutter inde i kampen – står den stadig 0-0. Presse-fotos.dks fotograf på stadion beretter om ellevild stemning.

Klokken 21.50 er kampen ved at være slut. I skrivende stund står (90. minut), står kampen 4-0 til Brøndby, der derfor går videre til næste runde i kvalifikationen. Her trækker politiet til sidst i kampen stavene mod de polske-tilhængere

Klokken 22.05 er kampen slut – den endte 4-0 til Brøndby, der dermed går videre til næste kvalifikationsrunde. De polske-fans er nu begyndt at knække stængerne af flagene for at slå politiet på udebaneafsnittet på Brøndby Stadion.

Store slåskampe mellem politi og tilhængere uden for Brøndby Stadion efter kampen