Stort galleri: Billeder fra før, under og efter derby-kampen

ARTIKLEN OPDATERES LØBENDE MED BILLEDER SOM DAGEN SKRIDER FREM

Fodboldklubben Brøndby IF møder søndag eftermiddag FC København i et vaskeægte derby-opgør på græsplænen på Brøndby Stadion.

Kampen startede klokken 16.00 og er 29. runde af årets Superliga-sæson.

Det er fjerde kamp mellem de to hold i årets sæson, men anden kamp mellem dem i årets slutspil. Første kamp endte 4-1 til FC. København og blev spillet i Parken den 7. august i fjor, anden kamp endte 1-1 og blev spillet 16. oktober på Brøndby Stadion og den tredje kamp endte 0-1 til Vestegns-klubben efter et opgør i Parken den 30. april.

Der er lagt op til et tæt opgør, men bookmakerne har på forhånd udeholdet FC København som smalle favoritter til at rende med sejren.

Kampen er første opgør i ni måneder, hvor udebanefans er velkommen på stadion.

Politiet har før kampen været massivt til stede omkring Brøndby Stadion for at forhindre ballade.

Der har klokken 16.00 ikke været meldinger om voldsom ballade mellem de to fangrupperinger i løbet af søndagen.

Der var dog ballede lørdag aften – det kan du læse mere om her: VIDEO: HOOLIGANS I MASSESLAGSMÅL PÅ STATION

SE OGSÅ: FCK-FAN FÅR FLYVESPARK I HOVEDET – FALDER OM

Se galleri fra dagens kamp her:

Politiet gør sig klar til kampen:

FCK-fans marcherer mod stadion:

FCK med budskab til Brøndby på stadion:

Brøndby-fans inden kampstart:

Viktor Claesson fra FCK scorer til 0-1 i det 17. minut – her er billeder fra kampen:

Holdene går til pause med stillingen 0-1 til FCK:

Pyroteknik affyres på stadion – og kort efter scorer Ohi Omoijuanfo fra Brøndby IF i de 59. minut på et straffespark:

Kampens slutresultatet er 1-3 til FCK. Det resultat kom i mål efter Jordan Larsson scorede i det 72. minut og Christian Sørensen scorede i det 84. minut. Derudover fik Daniel Wass rødt kort i det 81. minut:

Der er opstået store tilskueruroligheder flere stedet i Brøndby efter derbyopgørets afslutning. Det kan du læse mere om her: KÆMPE UROLIGHEDER EFTER DERBYOPGØR: FANS I VOLDSOMME SLÅSKAMPE MED POLITIET