14. maj. 2023 - 19:05

Kæmpe uroligheder efter derbyopgør: Fans i voldsomme slåskampe med politietI kølvandet på Brøndbys superliganederlag til FC København tidligt søndag aften er der opstået slåskampe mellem fangrupperinger og politiet rundt omkring i meget af Brøndby

Københavns Vestegns Politi er søndag aften kommet på overarbejde efter Superligaopgøret mellem Brøndby og FC København.

Annonce

Det fortæller flere af Presse-fotos.dks udsendte fotografer.

“Det er helt vildt, der foregår masser af slagsmål flere steder i Brøndby; der bliver kastet med sten, romerlys og flasker, og så har det også været affyret tåregas,” fortæller en af vores udsendte, der har fulgt fangrupperingerne efter kampen.

Flere Brøndby-hooligans har været i direkte konfrontation med politiet, som ellers er rykket massivt ud i Vestegns-byen.

“Politiet har haft trukket knipler og brugt hunde under slåskampene. Der har været rigtig meget politi,” lyder det fra vores udsendte.

Samtidig har der flere steder været voldsomme slåskampe mellem fangrupperinger fra Brøndby og FCK.

Annonce

“Det er vel over et par hundrede fans, der har været i slagsmål rundt omkring,” siger vores udsendte.

Omkring klokken 19.15 er der umiddelbart faldet ro over Brøndby, selv om der er sporadiske udrykninger.

Selve fodboldkampen begyndte klokken 16 og endte 1-3 til udeholdet FCK. Det er første gang i omkring ni måneder, at udeholdet må have fans med til kamp mellem de to klubber. Udelukkelsen af udebanefans skyldtes tidligere tilskueruroligheder til derbyopgør.

SE OGSÅ: STORT GALLERI: BILLEDER FRA FØR, UNDER OG EFTER DERBY-KAMPEN

Annonce


ANDRE LÆSER OGSÅ