Stor pølsefest i politiet: Koster enormt beløb

En 88.345 kroners dyr pølsefest var hvad Midt- og Vestsjællands Politi diskede op med, da de for nyligt åbnede en nærpolitistation i Asnæs

Findes der noget bedre at servere dine gæster end en Amin Jensen i lædervest og et par Langelænder Pølser ved siden af, når du har inviteret til indvielse af en spritny nærpolitistation?

Formentlig ikke hvis du spørg Midt- og Vestsjællands Politi.

Ved åbningen af deres nye nærpolitistation i Asnæs, brugte politikredsen 88.345 kroner på medister og andet gøgl, skriver Jyllands-Posten.

56.187 af de kroner gik alene til ren og skær pølse.

Resten af udgifterne blev brugt på Sjællands Politiorkester, der modtog 6.250 kroner for deres forestilling – derudover blev der brugt 8.032 kroner på levering af sodavand og 4.000 kroner på en kaffevogn.

”Jeg undrer mig over, at man kan bruge så mange penge på åbningen af en nærpolitistation, når man ved, hvor stram økonomien er i en politikreds, hvor man vender og drejer hver krone, der skal bruges,” siger Heino Kegel, der er forbundsformand i Politiforbundet til Jyllands-Posten.

Også i Aars og Brønderslev er der netop hold åbningsfester for nye nærpolitistationer. Her brugte man 64.966 kroner, og for pølsevognen i Brønderslev betalte man endda ’kun’ 23.686 kroner.

I Struer kostede en åbningsfest for nyligt 15.655 kroner, og i Høje Gladsaxe blev det 20.000 kroner for selvsamme.

Asnæs nye nærpolitistation topper altså listen for spenderede penge på pølser og anden festivitas.

SE OGSÅ: SKØD 23-ÅRIG I HOVEDET PÅ KLOS HOLD: NU HAR DOMMER TALT