11. aug. 2022 - 21:45

Stor mystik: Beredskab talstærkt til stede på flere adresserPoliti-, brand-, og redningsmandskab kører lige nu rundt på forskellige adresser i Horsens – det er uklart, hvad der foregår

Omkring klokken 20.30 torsdag aften spottede Presse-fotos.dks fotograf først både brandbiler, politibiler og ambulancer ved Hattingvej i Horsens.

Derfor kontaktede Presse-fotos.dks redaktion Sydøstjyllands Politi og Sydøstjyllands Brandvæsen for at blive klogere på, hvad der skete i området. Hverken vagtchefen hos politiet eller brandvæsenet besvarede dog opkaldene.

En halv time senere omkring klokken 21.00 skiftede alle udrykningskøretøjerne så adresse, da de kørte over til Bygholm Parkvej i Horsens.

Der er cirka 400 meter mellem adresserne, som beredskabet fandt og finder sig ind på.

SE OGSÅ: EKSPERTER ADVARER: NARKO ER MERE TILGÆNGELIGT END NOGENSINDE – DEN PÅSTAND HAR PRESSE-FOTOS JOURNALIST TESTET

Presse-fotos.dk prøvede derfor endnu engang af kontakte Sydøstjyllands Politi og Sydøstjyllands Brandvæsen, men igen blev telefonerne ikke besvaret.

Derfor skal det lige nu stadig være usagt, hvad der sker i området, men Presse-fotos.dk fortsætter med at arbejde på en kommentar fra myndighederne.

Presse-fotos.dks fotograf er stadig med beredskabet. Redaktionen spurgte også ham, om han kunne opstøve noget.

“Nej, desværre. De er lige kørt ned ad vejen og holder nu på Bygholm Parkvej. Jeg ved ikke helt, hvad der foregår. Umiddelbart står de bare og snakker. En beboer i området fortalte mig, at de også var til stede for en måneds tid siden,” siger Presse-fotos.dks fotograf.

Presse-fotos.dk følger sagen …

Billeder her fra Hattingvej (Se billeder længere nede fra Bygholm Parkvej):

Billeder her fra Bygholm Parkvej: