Større udrykning på Vestegnen: Flere huse evakueret

Flere brandbiler er sammen med politiet netop rykket ud til en villavej på den københavnske vestegn i forbindelse med et alarmopkald

Onsdag klokken 11.24 har Hovedstadens Beredskab og Københavns Vestegns Politi modtaget en anmeldelse om en episode på Valhøjs Allé i Rødovre.

Her er der ifølge beredskabet under arbejde på vejen blevet overgravet en gasledning.

‘Indsatslederen har besluttet at udlægge sikringsslange samt at evakuere ejendom tættest på gasledningen. Situationen er gjort statisk. Vi afventer nu gasforsyningsservice for lukning af gas,’ oplyser Hovedstadens Beredskab på det sociale medie X.

I den forbindelse kunne Københavns Vestegns Politi klokken 11.20 fortælle, at politiet forventer, at have området afspærret i omkring 30 minutter mere, indtil gassen er lukket.

Der er ikke sket en antænding, og ingen personer er kommet til skade.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Villavejen er blevet afspærret, mens arbejdet pågår

Senere klokken 11.25 har Hovedstadens Beredskab oplyst, at gasforsyningsselskabet er ankommet til stedet og arbejder på lukning for gasledningen.

‘Hovedstadens Beredskab er indsatsklar på stedet indtil udstrømning af gas er stoppet,’ lyder det i den forbindelse.

Tidligere i dag blev en mand fra Kærshovedgård anholdt, da han ifølge de indledende undersøgelser var skyld i et trafikdrab, hvor en kvindelig bilist afgik ved døden, det meddeler politiet.