Mand fra udrejsecenter anholdt efter trafikdrab

En kvindelig bilist er blevet slået ihjel under et voldsomt frontalsammenstød på en landevej. Nu oplyser politiet, at manden, der førte den anden bil, er bosat på et udrejsecenter. Han er blevet anholdt og kræves nu varetægtsfængslet under mistanke af at køre påvirket

En 34-årig mand med adresse på udrejsecenter Kærshovedgård førte onsdag morgen den bil, der dræbte en kvindelig bilist.

Manden førte en personbil, da han ramte en kvindelig bilist frontalt på Rute 14 ved Nørre Snede mellem Viborg og Vejle og kørte hende ihjel.

Det fortæller vicepolitiinspektør Niels Christian Larsen fra lokalpolitiet i Herning til TV Midtvest.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her holder den ene part i ulykken

Vicepolitidirektøren oplyser, at politiet og en bilinspektør stadig er i gang med at efterforske de nærmere omstændigheder til ulykken, men at de indledende undersøgelser viser, at frontalsammenstødet er sket i forbindelse med en hasarderet overhaling.

“Vi kigger den vej, i forhold til om der er foregået noget strafbart. Umiddelbart læner vi os op af, at det er der,” siger Niels Christian Larsen til mediet.

Manden fra Kærshovedgård er blevet anholdt og sigtet, fortæller politiet. Midt- og Vestjyllands Politi vil endnu ikke oplyse for hvad.

Senere er det blevet oplyst, at manden fra Kærshovedgaard er blevet sigtet for at køre påvirket af hash. Han fremstilles i et grundlovsforhør klokken 13.00.

Det er senere blevet oplyst, at den afdøde kvinde er 55 år.

Det er få dage siden, at politiet sammen med øvrigt redningsmandskab hastede ud til en voldsom motorvejsulykke, hvor mindst 13 køretøjer var involveret og mindst 11 personer blev kvæstet herunder flere alvorligt.

Vejen er blevet afspærret i begge retninger, mens oprydningsarbejdet står på