SPOILER ALERT: Vinderen af Forræder er..

Spillet forræder

TV 2 søsatte sidste år et nyt program, som fik selv de garvede hjemmedetektiver til at få de små grå i gang, da programmet både bød på gåder, sorte kutter og drab. 

Sidste års program havde en deltager med som vandt en pris ved Reality Award 2024 for bedste bemærkning i forræder, som lød således: “Man kan godt sige, jeg er sådan en, der strikker om dagen og myrder om natten”. 

Deltageren, der her er tale om, er journalist Tine Gøtzsche, som nåede at deltage i 7 ud af 9 afsnit før hun blev fældet som forræder.

(Artiklen forsætter under billedet)

Forræder team til Reality Award 2024

I år kan man sige, at spændingen har taget noget til, og dramaet har kørt på det højeste.

Pernille Højmark, som var en fristet med-forræder i forrædergruppe med Heino Hansen, tog det nemlig så ilde op, at hun kastede Heino på bålet efter at Heino havde stukket hende, og bagefter måtte hun have en snak med en tilstedeværende psykolog, da følelserne løb fra, at det var et spil – til at det blev personligt. 

I konklavet forsøgte Heino at råde bod på skårene, men valgte alligevel dagen efter at kaste Pernille for løverne, og hun blev forvist.

I finalen, som bestod af tvillinge drengene Emil og Mikkel Trier, Bjarne Henriksen, Heino Hansen og Melissa Bentsen, blev stemningen også noget anspændt, da tvivlen løb rundt i lokalet.

Alt stod på spil og stemmerne blev sat.

2 stemmer på Bjarne og 3 stemmer på Heino.

Dette gjorde, at Heino blev forvist ved det runde bord og kunne afsløre, at han var den originale forræder.

Vinderne af Forræder 2024 blev: De Loyale

Læs også: Stak sin egen i ryggen: Forræder tog en uventet drejning