19. jun. 2022 - 20:04

Slemt færdselsuheld på motorvej: Forvent ekstra rejsetidDer har netop nu været et meget alvorligt færdselsuheld på den Fynske Motorvej

Politi, brand og redning fik klokken 19.08 en anmeldelse om et alvorligt færdselsuheld med fastklemte på motorvejen på Vestfyn omkring Middelfart i østgående retning.

Annonce

SE OGSÅ: ALVORLIGT FÆRDSELSUHELD PÅ VESTEGNEN: ‘EN MOR GÅR RUNDT BLANDT BETJENTENE OG GRÆDER’

Billederne viser en totalskadet sort personbil, der ligger på hovedet. Samtidig kan det ses, at både brandbiler og andre redningskøretøjer lige nu spærrer motorvejen. Derfor må det kunne forventes, at der vil blive forlænget rejsetid.

Tilstanden på personer, der har været involveret i ulykken, er lige nu ukendt. Men Presse-fotos.dk arbejder på en uddybende kommentar fra politiet.

SE OGSÅ: MYSTISK AKTION I GANG I DANSK FARVAND

OPDATERING 20.14

Annonce

Vagtchefen hos Fyns Politi oplyser til Presse-fotos.dk, at tre biler har været impliceret i ulykken.

“Tre biler er kørt op i hinanden. Vi har en kvinde, der er lettere tilskadekommen, hun er blevet kørt til Odense Universitetshospital til observation.”

Vagtchefen fortæller desuden, at motorvejen blev åbnet op igen klokken 20.06. De øvrige bilister, der har været involveret i ulykken, er ikke kommet til skade.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER