Skandale-afslutning: Esbjerg-fans går amok med fyrværkeri og får afbrudt kamp før tid!

En gruppe fans af Esbjerg kastede fyrværkeri ind på banen i slutminutterne af udekampen mod Kolding i 2. division med det resultat, at situationen blev så utryg, at dommeren valgte at afblæse kampen før tid.

Det skriver flere medier.

Inden kampen var situationen den, at Esbjerg skulle vinde i Kolding, samtidig med at B 93 tabte hjemme til Thisted, for at Esbjerg kunne rykke op i 1. division.

Esbjerg var i gang med at opfylde sin del af missionen, da de førte 2-1 over Kolding, som inden kampen allerede var sikre på at rykke op.

Men B 93 spillede 1-1 med Thisted, og dermed kunne Esbjerg ikke længere indhente den københavnske årstalsklub. Kampen i København blev blæst af kort før kampen i Kolding.

Resultatet fik nogle Esbjerg-fans til at tænde helt af, hvorefter dommeren valgte at afblæse kampen, selvom der kun resterede ganske kort tid.

jv.dk (kræver login) skriver, at kampen regnes for afbrudt. Derfor er det ikke sikkert, at resultatet 2-1 til Esbjerg står ved magt. Esbjerg kan blive taberdømt.

Man kan så indvende, at det ingen forskel kommer til at gøre i forhold til oprykningen. Men Esbjerg risikerer også at få en tillægsstraf.