Skal du se FCKs Champions League-drama onsdag aften? Så svært bliver det at komme frem!

Parken er udsolgt til FCKs altafgørende kamp for at komme i Champions Leagues gruppespil onsdag aften. Men tilskuerne skal regne med ekstra tid for at komme frem til opgøret.

Der er nemlig DHL-stafet i Fælledparken ved siden af det danske nationalstadion. Og derfor er Øster Allé spærret for biltrafik.

Af samme årsag bliver det svært at krydse Fælledparken ad de sædvanlige stier.

FCK skriver på klubbens hjemmeside.

“Vi opfordrer derfor alle til så vidt mulig at lade bilen stå og benytte offentlig transport, hvis du ikke har mulighed for at gå eller cykle til Parken.

Al indkørsel i bil (VIP, presse, handicapparkering m.m.) sker i givet fald via Østerbrogade/Gunnar Nu Hansens Plads. Henne ved Parken står stewards klar til at hjælpe med at vise vej på Parkens område.

Af sikkerhedsmæssige årsager opfordres alle gående/cyklende FCK-fans til at benytte Øster Alle til og fra Parken – og ikke ankomme via Østerbrogade/Gunnar Nu Hansens Plads.

Dels benytter polske fans denne vej til og fra udeafsnittet på D1, og dels foregår en del af DHL-Stafetten (walk-ruten) på stierne ved Trafiklegepladsen og kunststof-fodboldbanen. Walk-ruten går også langs Øster Alle, men alleen er bredere end stierne.”

FCK møder de polske mestre Rakow Czestochowa kl. 21.00. FCK har vundet den første kamp i Polen med 1-0.

Hvis FCK vinder samlet, er de danske mestre klar til gruppespillet i Champions League.

Det vil i givet fald være anden gang i træk, og det er aldrig sket tidligere for FCK.