21. dec. 2023 - 17:29

Se ‘Tættere på virkeligheden’ afsnit 7: Knivstikkeri på VestegnenTættere på virkeligheden er en serie produceret om Presse-fotos.dk for PresseTV. Serien tager dig med bag kameraet, når vores pressefotografer dækker historier og begivenheder i hele Danmark. Har du ikke set de første seks afsnit kan du se dem HER!

Læs herunder nærmere om det syvende afsnits indhold.

En blot 16-årig dreng bliver i al hast sendt i en ambulance afsted mod Rigshospitalets Traumecenter

Kort forinden har en ældre mand vidnet, at drengen er blevet overfaldet af op til seks andre drenge.

En af dem har stukket offeret med en kniv.

“Jeg har lige parkeret bilen, da op til seks drenge kommer op at skændes og slås. Lige pludselig går det hele bare amok, en gruppe drenge flygter, og der kommer en ambulance og henter en,” siger den ældre mand til vores fotografen.

Det er lørdag aften og Presse-fotos.dks fotograf er netop ankommet til knivstikkeriet på Sportsvej i Glostrup efter et tip i indbakken.

Politiet er allerede talstærkt fremme og i gang med at afspærre et større område.

“Der er mindst fem patruljer, hundebiler og reaktionspatruljer på stedet,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf, mens de blå blink lyser hele kvarteret på den københavnske vestegn op.

SE OGSÅ: DRENG RAMT AF KNIVSTIK: KØRT FRA VESTEGNEN TIL RIGSHOSPITALET!

Senere på aftenen indløber et tip om uroligheder i Malmø-bydelen Rosengård.

Presse-fotos.dk har tidligere oplevet voldsomme episoder i området, og derfor beslutter vores fotograf at køre til Sverige for at undersøge sagen nærmere.

Se med bag kameraet, når Presse-fotos.dk i ‘Tættere på virkeligheden’-afsnit syv giver et unikt indblik i, hvordan vores pressefotografer arbejder under et knivstikkeri i Glostrup, en Hizb ut-Tahrir-demonstration på Nørrebro og meldinger om uroligheder i Malmø.