SE BILLEDERNE: Politiet er til stede i hele København for at gøre klar til fodboldopgør

Champions League kampen mellem FC København og Dortmund bliver spillet i Parken i aften, og det lader til, at der kommer til at være store optøjer i forbindelse med kampen. Rundt omkring i hele København er betjente mødt op i store politivogne og iført hjelme.

Ved Rigshospitalet er flere vogne mødt op og betjentene er tydelige at se i gadebilledet:

LÆS OGSÅ: POLITI I FULDT UDSTYR GØR KLAR TIL FODBOLDKAMP

Det er både FCK fans og de tyske fans fra Dortmund, som politiet har en formodning om, at kan komme op at toppes i forbindelse med kampen. Politiet har allerede indført skærpet strafzone omkring Parken i håb om at kunne holde nogenlunde styr på situationen omkring stadion.

På Københavns Hovedbanegård er der også et stort antal af betjente og patruljebiler, som holder øje med eventuel tumult på stedet:

Allerede flere timer før kampstart har politiet frihedsberøvet flere fans fra Hamburger SV, som også er kommet til hovedstaden, og to FCK-tilhængere, oplyser politiet på Twitter:

Også omkring Tivoli og The Old Irish Pub er politiet til stede. Her fortæller folk på stedet, at det primært er Dortmunds fans, der er i gang med at gøre klar til at bevæge sig in mod Parken: