Så sker det endelig! Benzin til under 10 kroner literen

Arkivfoto

Omsider! Shell holder åbningsfest og sælger benzin til under 10 kroner per liter

Hvis du kommer forbi Shell på Trojelsvej i Ribe i dag mellem klokken 14 og 17, vil du helt sikkert bemærke en lang kø af biler.

Hvis du vælger at begive dig ind i den kø, så kan du for en stund glemme alt om tidens høje benzinpriser.

Shell-tanken på Trojelsvej i Ribe holder nemlig åbningsfest mellem 14 og 17, og i den forbindelse sælger de benzin til 9,99 kroner per liter.

SE OGSÅ: DANSKERNE HAMSTRER BENZIN: FLENSBORG ER TØRLAGT

Åbningsfesten af den nye Shell-tank sker faktisk nogle måneder efter, at tankstationen egentlig ‘slog pumperne op’ for første gang.

“Vi har ventet lidt med at fejre åbningen af den nye tankstation i Ribe. Dels fordi alt lige skulle på plads i forhold til den opgradering af anlægget, vi har lavet. Men også fordi muligheden for forhåbentlig dejligt, dansk sommervejr bare gør det sjovere for både vores gæster og de mange medarbejdere, der er på plads for at hjælpe med optankning,” siger Søren Møller Maretti, der er retaildirektør i Shell, til JV.

Retaildirektøren forudser, at der – vanen tro – vil komme et massivt indryk af biler, og at der formentlig vil komme kø langt ind mod Ribes centrum. Det bør bilister i området være opmærksom på.

Her ligger den Shell-tank, der holder åbningsfest

SE OGSÅ: BENZIN FOSSEDE UD EFTER HÆRVÆRK I SKJERN: KUNNE VÆRE GÅET GRUELIGT GALT

Ud over billig brændstof vil der også være små gaveposer til børnene og en gratis tur i vaskehallen til de første 250 bilister i køen.

Søren Møller Maretti bemærker over for JV, at der af sikkerhedshensyn kun sælges benzin til bilernes tanke. Man må ikke påfylde dunke eller lignende beholdere.