06. jul. 2022 - 15:38

Så går det løs til familie-festival: Gæsterne allerede i køDen danske festivalsæson er for længst skudt i gang. Festival på festival starter rundt omkring i landet med glade, fulde og dansende danskere til følge. Allerede nu er mange festivalgængeres fødder plantet i Vig, da det går løs der i morgen.

Torsdag åbner Vig Festival dørene op for endnu en runde af festival-sjov for hele familien. Det betyder allerede nu kø ved indgangene.

SE OGSÅ: DOMMER HAR NU TRUFFET AFGØRELSE OM FIELD’S-GEVÆRMAND

I år varer festivalen fra den 7. juli til og med den 9. juli. På programmet findes utrolig mange danske stjerner. Blandt andre højaktuelle Tobias Rahim, Andreas Odbjerg, Rasmus Seebach, Christopher og Gnags.

Derudover oplyser festivalen, at der er en stor overraskelse på programmet, som de endnu ikke vil oplyse navnet på.

SE OGSÅ: BLOD, SVED OG TÅRER: STORT GALLERI AF HIDTIL USETE BILLEDER FRA FIELD’S-ANGREBET

’Helt fra start har det ligget fast, at festivalen skulle være for hele familien. Det er en af Vig Festivals helt stærke sider, at festivalen i dén grad gør det muligt for børnefamilier at tage på festival uden at være bange for børnenes sikkerhed eller for, om de kommer til at kede sig.
Derudover kommer der selvfølgelig også mange gæster, både unge og ældre, som kommer for at opleve den hyggelige stemning og musikken,’ oplyser Vig Festival på sin hjemmeside.