Så er det snart! Benzin til under ti kroner i pumperne

Arkivfoto

Man kan forvente en sand ‘benzin-fest’, når Shell i morgen fredag holder åbningsfest og sælger benzin til 9,99 kroner literen

Glem for en stund alt om tidens meget høje benzinpriser. I hvert fald hvis du fredag eftermiddag kommer i nærheden af Shell på Trojelsvej i Ribe.

Her holder de nemlig en længe ventet åbningsfest fredag mellem klokken 14.00-17.00, hvor du kan tanke dit køretøj op til knap ti kroner i stedet for de omkring 19 kroner, som er standard prisen nu.

SE OGSÅ: DANSKERNE HAMSTRER BENZIN: FLENSBORG ER TØRLAGT

Åbningsfesten af den nye Shell-tank sker faktisk nogle måneder efter, at tankstationen egentlig ‘slog pumperne op’ for første gang.

Her ligger tanken, der inviterer til åbningsfest

“Vi har ventet lidt med at fejre åbningen af den nye tankstation i Ribe. Dels fordi alt lige skulle på plads i forhold til den opgradering af anlægget, vi har lavet. Men også fordi muligheden for forhåbentlig dejligt, dansk sommervejr bare gør det sjovere for både vores gæster og de mange medarbejdere, der er på plads for at hjælpe med optankning,” siger Søren Møller Maretti, der er retaildirektør i Shell, til JV.

Retaildirektøren forudser, at der – vanen tro – vil komme et massivt indryk af biler, og at der formentlig vil komme kø langt ind mod Ribes centrum. Det bør bilister i området være opmærksom på.

SE OGSÅ: BENZIN FOSSEDE UD EFTER HÆRVÆRK I SKJERN: KUNNE VÆRE GÅET GRUELIGT GALT

Ud over billig brændstof vil der også være små gaveposer til børnene og en gratis tur i vaskehallen til de første 250 bilister i køen.

Søren Møller Maretti bemærker over for JV, at der af sikkerhedshensyn kun sælges benzin til bilernes tanke. Man må ikke påfylde dunke eller lignende beholdere.