22. aug. 2022 - 7:58

Privat swingerfest i Næstved fik besøg af ordensmagtenNatten til søndag måtte politifolk fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi politi aflægge besøg ved en privat swingerfest i Næstved. Det skete, da politiet havde fået anmeldelse om høj musik og “larm” fra festen.

Efter at have annonceret på “Danmark frækkeste mødested” scor.dk, havde arrangøren modtaget tilmeldinger fra mere end 33 par og singler, til swingerfesten i Næstved.

Under overskriften “En sidste sommerflirt” havde arrangøren inviteret til et “event for særligt inviterede” til “sommerens sidste knald!”.

“Igen er eventet for særligt inviterede, men da vi altid er interesserede i at møde nye dejlige mennesker, par eller singler, så send os et skriv med billede af jer selv, hvis I er interesserede i at deltage” stod der således i invitationen.

Ifølge den åbne tilmeldingsliste fremgik det forud for festen, at mere end 30 par og singler havde benyttet lejligheden til at tilmelde sig. Om alle dukkede op er redaktionen ukendt.

Politifolk på stedet påtalte brugen af høj musik, men ville følge bt.dk ikke blande sig i de øvrige lyde, som omkringboende naboer havde klaget over.

Om politiets besøg lagde en dæmper på aktiviteterne eller musikken er redaktionen uvist.

Var du med til festen eller har du en god historie, så hører vi gerne fra dig på cs@presse-fotos.dk (også anonymt).

Se hvordan du undgår at blive anholdt for sex i det fri her ⬇️