Presse-fotos mand til stede ved drukneulykke: En kvinde skreg og græd

Der har søndag eftermiddag været en drukneulykke ved Vejers Strand – artiklen bliver løbende opdateret

Søndag omkring klokken 17.15 hastede redningsmandsket ud til Vejers Strand, der ligger cirka 20 kilometer nordvest for Esbjerg, da der var meldinger om en forsvundet person i havet.

Da Presse-fotos.dks mand ankom til stranden var personen reddet i land.

“Da vi kommer herud holder der en ambulance og en lægebil. Personen er på det her tidspunkt reddet op og ligger inde i ambulancen. Kort tid efter kommer der en helikopter og flyver afsted med ham,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf og tilføjer:

“Vi snakkede lige med en tysker herude, der går tur med sin hund. Han så en kvinde stå ved stranden, hun råbte og græd, og så fortalte han, at der var folk, der hoppede ud i vandet.”

Om kvinden er pårørende, og om det var menneskerne, der hoppede i, der fik hevet manden i land, er endnu ikke sikkert.

SE OGSÅ: MYSTISK AKTION I GANG I DANSK FARVAND

Presse-fotos.dks fotograf er stadig på stranden, hvor ambulancen og lægebilen stadig er til stede. Han fortæller, at ambulancen er kørt fast, og at der ryger en del vand ind under den i forbindelse med bølger.

Presse-fotos.dk forsøger at få en kommentar fra Syd- og Sønderjyllands Politi, men det har endnu ikke været muligt.

OPDATERING KLOKKEN 20.27

Der er tale om en 65-årig tysk mand, der er fløjet til hospitalet i en helikopter. Han var ude at bade med to andre, da han kom galt af sted.

Syd- og Sønderjyllands Politi kender stadig ikke noget til mandens nærmere tilstand, men han var i live, da han blev reddet op.

Presse-fotos.dk følger sagen …