Denne farlige mand jagtes for grov forbrydelse

Obs: Manden er nu blevet anholdt, efter han har meldt sig selv. Derfor fjerner Presse-fotos.dk hans navn og billede fra artiklen

Politiet er på jagt efter en 23-årig mand, der er mistænkt for at stå bag en alvorlig forbrydelse på en banegård

En 23-årig mand efterlyses mandag middag offentlig af politiet med navn og billede, da han er mistænkt for at stukket en 22-årig mand ned med en skarp genstand på Banegårdspladsen i det centrale Aarhus den 16. juni.

Den 22-årige mand blev efterfølgende hastet på hospitalet, hvor han blev behandlet for alvorlige skader.

”Vi har efterforsket sagen, siden vi fik anmeldelsen den 16. juni, og vi har foretaget en række afhøringer og undersøgelser. Vi er fortsat i gang med efterforskningen, og det er endnu for tidligt at sige noget om motiv og det præcise hændelsesforløb. Nu vil vi rigtig gerne have fat i den 23-årige og høre hans forklaring, og vi håber, at nogen har oplysninger, der kan lede os frem til ham,” siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard. 

Østjyllands Politi har tidligt i efterforskningen fået mistanke til den 23-årige mand, men forsøg på at komme i kontakt med ham har siden da mislykkedes, og derfor bliver hans navn og billede nu delt med offentligheden i håb om, at det kan føre til hans anholdelse.

Af hensyn til efterforskningen har Østjyllands Politi ikke yderligere kommentarer i sagen.

Hvis du har oplysninger, bedes du kontakte politikredsen på telefon 1-1-4.

OPDATERING:

I en anden alvorlig sag er den 25-årige Mads Hofmann Jensen netop blevet kendt skyldig i flere voldtægter begået mod en 14-årig pige samt to andre unge kvinder. Derudover er manden også kendt skyldig i vold og trusler ved blandt andet at have tvunget en af pigerne frem under trusler af at skære hendes hund over med en motorsav.