Politiet troppede op i skoletiden: Trusler om skyderi på skole i København

Onsdag var ikke en helt normal skoledag for mange elever på Frederiksberg HF, da politiet pludselig troppede op på skolen

”De vil blive skudt først”, ”det er bedst at flygte den her vej ud ad vinduerne.”

En elev fra Frederiksberg HF har tippet Presse-fotos.dk, hvordan en anden mandlig elev i skræmmende vendinger omtalte, hvem der skulle skydes først, og hvor de bedste flugtruter var, hvis der skulle foregå et skoleskyderi på HF-uddannelsen.

Om udtalelserne er sande, det har Presse-fotos.dk ikke kunne få bekræftet.

Men rektor på Frederiksberg HF Marianne Leth Weile bekræfter, at politiet var til stede på skolen i onsdags.

”Flere elever har rigtig nok bevidnet, at der kom politi i skoletiden. De har været her for at tale med en elev, men der er ikke nogen, der er blevet anholdt,” fortæller rektoren til Presse-fotos.dk og i øvrigt henviser til Københavns Politi for mere information.

SE OGSÅ: EKSPERTER ADVARER: NARKO ER MERE TILGÆNGELIGT END NOGENSINDE – DEN PÅSTAND HAR PRESSE-FOTOS JOURNALIST TESTET

Ifølge tippet, som Presse-fotos.dk modtog fra en elev på Frederiksberg HF, var det eleverne selv, der havde alarmeret rektor, som derefter anmeldte det til politiet.

Presse-fotos.dk kontaktede torsdag Københavns Politi kort efter at have talt med Marianne Leth Weile. Politikredsen vendte fredag tilbage med et skriftligt svar.

Københavns Politi kan bekræfte, at vi onsdag eftermiddag var til stede på Frederiksberg HF i forbindelse med en anmeldelse om trusler om skyderi. Det viste sig, at truslerne var fremsagt i spøg, og der var ikke medbragt noget våben på skolen,’ oplyser politikredsen i en mail til Presse-fotos.dk.

Københavns Politi bekræftede senere i en anden mail, at det er en elev på skolen, der har fremsagt truslerne. Eleven blev ikke anholdt, men er blevet afhørt, oplyser de.

Københavns Politi vil ikke oplyse, om eleven er blevet sigtet for noget.

Går du på Frederiksberg HF, og ved du mere om sagen? Så hører redaktionen meget gerne fra dig på [email protected].