08. okt. 2022 - 22:17

Politiet ransager 14-årigs værelse: 161 kanonslag fundetDe seneste uger har borgerne i Vojens måtte lægge ører til store brag fra kanonslag rundt omkring i hele byen. Det kan der være sat en midlertidig stopper for, da politiet har ransaget fire hjem og sigtet en 18-årig mand for salg af 400 kanonslag.

Politiet i Vojens fik et opkald den 7. oktober klokken 13.55 om, at en 14-årig dreng havde taget 13 kanonslag med i skole. Politiet reagerede hurtigt på opkaldet, og drengens forældre samt de sociale myndigheder blev underrettet om fundet.

Efter ransagning af den 14-åriges hjem og en anden 15-årigs hjem, fandt politiet ikke nogen kanonslag på adresserne. Men da politiet bankede på hos en anden 14-årig dreng, var der gevinst. Her fandt politiet 161 kanonslag.

LIGE NU LÆSER ANDRE: EFTERLYSNING: HAR DU SET HAM?

“Udover at det er ulovligt, er det også farligt at ligge inde med så mange kanonslag. Man risikerer, at der går et eller andet galt”, siger politikommissær Dennis Holst.

Den sidste ransagning fandt sted hos en 18-årig mand, der ikke lå inde med nogen kanonslag på adressen, men manden indrømmede, at han har solgt omkring 400 kanonslag til andre i Vojens. Derfor er manden nu sigtet i sagen.