Politiet jagter denne mand i meget alvorlig sag

Politiet har mandag skredet til anholdelse af en 28-årig mand i en, hvad politiet kalder ‘meget alvorlig’ voldssag. En 22-årig mand er stadig eftersøgt

Politiet er på jagt efter den 22-årige Oliver Kuya Skytt fra Aalborg, der er eftersøgt i en sag om flere kriminelle forhold, der alle er begået i Aalborg.

Her er han mistænkt for sammen med øvrige gerningsmænd at have begået grov vold, røveri og frihedsberøvelse i tidsrummet 26. november 2023 om aftenen til den 27. november 2023 om morgenen.

”Vi sigter ham for alle forholdene, der efter vores opfattelse er begået i forening med de øvrige fire mistænkte mænd i sagen,” siger politikommissær Kenneth Rodam.  

Oliver Kuya Skytt beskrives som almindelig af bygning, 178 centimeter høj og med mørkt kruset hår.

”Vi har eftersøgt ham aktivt i offentligheden siden den 13. december sidste år, hvor han over for os, via sin forsvarer, tilkendegav, at han ikke ønskede at melde sig selv – selvom han allerede dengang vidste, at vi søgte efter, og det han slet ikke være i tvivl om,” lyder det videre fra Kenneth Rodam, der kraftigt opfordrer ham til at melde sig selv til politiet. Straks. 

Politikommissæren tilføjer:

”Vi leder aktivt og målrettet efter ham, og vi rykker på de spor, vi får ind om hans opholdssted,” fastslår efterforskningslederen, der opfordrer alle med kendskab til hans opholdssted – eller med informationer i sagen i almindelighed – om at rette henvendelse til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Den 28-årige mand, der tidligere mandag blev anholdt, forventes fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg i løbet af tirsdagen.

Yderligere tre mænd sidder allerede varetægtsfængslet i sagen.