Politiet finder livløs person i blodpøl

En person blev i aftes fundet livløs i en stor blodpøl i et hus, efter der var blevet hørt høje kvinde råb fra adressen

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har siden i aftes været talstærkt til stede foran et hus på Bredgade i Karise.

Her er der ifølge et anonymt vidne, som Presse-fotos.dk kender identiteten på, blevet fundet en livløs person i en blodpøl.

Andre vidner oplyser til Presse-fotos.dk, at der kort inden politiets udrykning til stedet blev hørt høje kvinde råb fra adressen.

“Der skulle ifølge naboer bo en masse engelsktalende personer på adressen, og der er blevet set fem personer ført ud af huset i DNA-dragter i nat. Derudover siger vidner, at der har været anvendt hjertestarter og en ambulance har været fremme,” siger Presse-fotos.dks udsendte, der opholdt sig foran adressen natten til torsdag.

(Artiklen fortsætter under billedet)

På billederne i artiklen kan man se politiet arbejde foran adressen torsdag formiddag

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekræfter torsdag formiddag, at man efterforsker et mistænkeligt dødsfald på adressen.

“Vi har tilbageholdt fem personer, som lige nu er ved at blive afhørt nærmere. Vi arbejder lige nu intensivt med generel sporsikring, vidneafhøringer og forskellige efterforskningsmæssige indsatser for at få klarlagt omstændighederne bag dødsfaldet. Det er vores klare overbevisning, at borgerne i området ikke har grund til at føle sig utrygge,” siger vicepolitiinspektør Rune Dahl Nilsson.

Presse-fotos.dks udsendte oplyser, at der natten til torsdag og torsdag formiddag arbejder teknikere i det pågældende hus, der bliver opfattet som et muligt gerningssted.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan af hensyn til efterforskningen ikke oplyse yderligere på nuværende tidspunkt.

Det er kun få dage siden, at en tilfældig forbipasserende fandt en mand liggende død med udhuggede øjne. Presse-fotos.dk har været i kontakt med personen, der gjorde det chokerende fund.

OPDATERING:

En kvinde er nu anholdt for drab. Læs opdateringen her.