Høje kvindeskrig fra lejlighed – Mand knivdræbt

En 38-årig kvinde er blevet anholdt for at have dræbt en 31-årig mand i en lejlighed. Han blev fundet kvæstet i en blodpøl

Onsdag aften klokken 22.15 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om et voldsforhold i en lejlighed på Bredgade i Karise.

Da politiet ankom til stedet fandt mand en alvorligt tilskadekommen mand i en blodpøl.

Det viste sig senere, at manden var blevet stukket med kniv – han var så alvorligt kvæstet, at han afgik ved døden.

Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Fem personer, der alle opholdt sig i lejligheden, blev i nat tilbageholdt og taget med til afhøring på politistationen i Næstved.

‘En af disse personer – en 38-årig kvinde – er nu sigtet for drab, subsidiært vold med døden til følge, og hun fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Næstved i dag klokken 15.15,’ oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i pressemeddelelsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

På billederne i artiklen kan man se politiet arbejde foran adressen torsdag formiddag

I forbindelse med Presse-fotos.dks tilstedeværelse i nat foran adressen i Karise oplyste flere naboer, at der var hørt høje kvinde skrig fra den pågældende lejlighed umiddelbart før, politiet ankom ti stedet.

“Der skulle ifølge naboer bo en masse engelsktalende personer på adressen, og der er blevet set fem personer ført ud af huset i DNA-dragter i nat. Derudover siger vidner, at der har været anvendt hjertestarter og en ambulance har været fremme,” siger Presse-fotos.dks udsendte, der opholdt sig foran adressen natten til torsdag.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi søger i forbindelse med drabet eventuelle vidner,, der kan have set eller hørt noget onsdag aften i tidsrummet mellem 19.30 og 22.15 ved Bredgade.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Det er kun få dage siden, at en tilfældig forbipasserende fandt en mand liggende død med udhuggede øjne. Presse-fotos.dk har været i kontakt med personen, der gjorde det chokerende fund.