01. mar. 2023 - 14:06

Fangeflugt i Jylland: 27-årig mand løb fra politiet og blev kørt væk i ventende bilPolitiet efterlyser en 27-årig mand, som er løbet sin vej fra politiet efter en transport til Skejby Sygehus i det nordlige Aarhus.

“Arrestanten blev transporteret til Palle Juul-Jensens Boulevard på Skejby Sygehus. Her lykkedes det ham at løbe væk iført transportbælte. Og derfra blev han kørt væk i en ventende bil i høj fart,” oplyser Østjyllands Politi til presse-fotos.dk

Presse-fotos.dk har oplysninger om, at manden er en af de 11, som politiet har anholdt i forbindelse med en handel med store mængder af narko og våben i Aarhus og Silkeborg.

Det vil Østjyllands Politi hverken be- eller afkræfte.

“Manden var i varetægtsarrest i forbindelse med en sag i Midt- og Vestjyllands Politikreds,” lyder kommentaren.

LÆS OGSÅ: 11 anholdt i aktion mod organiseret narko- og våbennetværk

I en pressemeddelelse skriver Østjyllands Politi:

“Østjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde en 27-årig mand, der er flygtet fra politiet onsdag morgen i forbindelse med en transportopgave.

Onsdag morgen kl. 09.05 lykkedes det den 27-årige Omar Ahmad Rashid Ali-Khan at flygte fra politiet, da han skulle fragtes til en adresse i Aarhus N.

Flugten fandt sted på Palle Juul-Jensens Boulevard ved indgang E til Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor Omar Ahmad Rashid Ali-Khan flygtede fra politiet og løb hen til en personbil.

Bilen forlod efterfølgende stedet i høj fart i retning mod skadestuen med den undvegne arrestant som passager.

Omar Ahmad Rashid Ali-Khan er ikke umiddelbart farlig for sine omgivelser, men hvis man ser ham eller ved, hvor han befinder sig, skal man ringe til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Den 27-årige arrestant sidder varetægtsfængslet i en sag fra Midt- og Vestjyllands politikreds.

Omar Ahmad Rashid Ali-Khan beskrives som:

  • Mand
  • 27 år
  • Mørkt hår
  • Mellemøstlig af udseende
  • Kraftig af bygning
  • Var ved flugten iført sort sweater og mørke bukser samt transportbælte”


ANDRE LÆSER OGSÅ