05. aug. 2022 - 12:13

Pilot forsøgt blændet: Laser-lys mod rutefly på BornholmArkivfoto

Ukendte gerningsmænd rettede torsdag aften laser-lys mod et fly, der gjorde an til landing på Bornholms Lufthavn i Arnager.

Ifølge Bornholms Politis døgnrapport kunne piloten på flyet se, at der nede på stranden – tæt på vandkanten, cirka 150 meter nordvest for indhegningen til lufthavnen – var to laserlys-stråler, der sigtede mod flyet.

Han kunne se, at laserlysene flakkede rundt på en sådan måde, at det så ud som om, at man bevidst forsøgte at sigte mod flyet. 

LÆS OGSÅ: Mand onanerede på togstation – men blev filmet af pige

Bornholms Politi sendte en patrulje til området, men de har ikke været i stand til at finde de mennesker, der sendte blåt laser-lys mod ruteflyet.

“Der er ledt efter de to personer, som angiveligt skulle være nede på stranden, og dem har vi ikke kunnet finde. Det afhænger lidt af at kunne få fat på dem,” siger Bornholms Politis kommunikationsmedarbejder, Karoline Geertsen Keller, til Bornholms Tidende.

Hun understreger, at det potentielt kunne være endt galt, så derfor vil politiet meget gerne høre fra mennesker, der har hørt eller set noget, der kan medvirke til sagens opklaring.