København: Pige tvunget ned på knæ og voldtaget

En 14-årig pige er endnu stærkt påvirket af en voldtægt, som hun blev udsat for af en afghansk mand. Faren til pigen fortæller, at voldtægten har medført, at han ikke få lov at holde om sin datter længere

Østre Landsret har netop fældet dom over den 31-årige afghaner Fareed Qarar Safi, der er blevet kendt skyldig i voldtægt og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje af en 14-årige pige på Durum Bar på Nørregade i København.

Fareed Qarar Safi ejede restauranten og havde netop ansat den 14-årige pige, da han voldtog hende på hendes første vagt i sommeren 2023.

Kort efter pigen havde klædt om til arbejde, forsøgte Fareed Qarar Safi at kysse hende på munden og røre hendes bryster for derefter at voldtage hende på forskellige måder og blandt andet tvinge hende ned på knæ og tvinge hende til oralsex.

Da hun forlod restauranten, gav afghaneren hende 150 kroner og sagde, hun ikke måtte fortælle det til nogen, fordi det kunne skabe problemer for dem begge to.

Ifølge Østre Landsret udnyttede Fareed Qarar Safi sin fysiske og psykiske overlegenhed til at voldtage pigen.

Anklagemyndigheden ved Københavns Politi oplyser, at det er en skærpende omstændighed, og derfor er afghaneren ved landsretten blevet straffet med fire et halvt års fængsel og udvisning af Danmark for bestandig.

Det var samme straf, som Københavns Byret tilbage i februar nåede frem til, men dengang ankede Fareed Qarar Safi dommen på stedet.

Lokalmediet KøbenhavnLiv var dengang til stede i byretten, hvor faren til den 14-årige pige fortalte, at hans datter stadig er stærkt påvirket af voldtægten.

Derudover fortalte faren, at overgrebene har medført, at han ikke kan få lov til at holde om sin datter længere.

Politiet har i en anden sag netop modtaget en anmeldelse fra en teenagepige, der fortæller, at hun var været udsat for et mareridt i et telt på Roskilde Festival. Pigen fortæller, at hun er blevet voldtaget af en mand.

Illustrationsfoto