Stort drama: Pige forsøgt dræbt

Tre unge mænd er anholdt af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efter forbrydelse i Nykøbing Falster. En pige er blevet fløjet til hospitalet med en lægehelikopter

En 17-årig pige er blevet såret under et overfald på et kollegium på Stubbekøbingvej i Nykøbing Falster natten til onsdag.

Den 17-årige pige blev under overfaldet stukket ned med en kniv og er efterfølgende blevet fløjet til Rigshospitalets Traumecenter.

Politiet formoder, at der er tale om et drabsforsøg rettet mod pigen.

“Vi får en anmeldelse ved 00.45-tiden, om at der er foregået noget derude. Da vi kommer frem, kan vi konstatere, at en 17-årig kvinde er blevet stukket i ryggen, og vi starter med det samme en større efterforskning,” siger vicepolitiinspektør Rune Nilsson fra Sydsjællands og Lolland-Falsters til Folketidende og tilføjer:

“Det fører til, at vi lidt senere anholder tre unge mænd, to på 17 og en på 18 år. To af dem er lokale, og en er fra københavnsområdet. Vi forventer at fremstille dem i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing onsdag eftermiddag,” fortæller Rune Nilsson til mediet.

Pigen blev efter ankomst til Rigshospitalet erklæret uden for livsfare.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at det endnu er for tidligt at sige noget om motivet til knivstikkeriet, men at der ikke er noget, der tyder på, at overfaldet er banderelateret.

I en anden sag kunne en mor blot se til, da hendes ridende datter blev kørt ned af en lastbil langs en landevej. Både datter og hest blev påkørt af lastbilen.