Mor ser ridende datter blive kørt ned af lastbil

En mor kunne se på, mens en lastbil påkørte hendes datter og familiens hest. Politiet oplyser, at lastbilchaufføren er kørt fra stedet uden at standse

Tirsdag klokken 08.28 har politiet modtaget et alarmopkald fra en mor, der netop havde set sin ridende datter blive kørt ned af en lastbil.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten onsdag.

Påkørslen af hesten og datteren skete langs Kundbyvej i Svinninge, Holbæk, da moren var kommet trækkende i kanten af vejen med to heste, hvor datteren sad på den ene af dem.

Ifølge politiet kørte lastbilen ind i hesten med datteren, da lastbilchaufføren havde kørt så tæt på gruppen, at datterens hest var blevet urolig og slog ud med bagdelen.

Det medførte, at lastbilen ramte hesten, så den sammen med datteren blev slået i jorden.

‘Kvinden havde forinden sammenstødet forsøgt at give tegn til lastbilchaufføren om, at han skulle sænke farten – men uden effekt,’ lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Hverken hesten eller datteren er kommet alvorligt til skade.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi standsede lastbilchaufføren ikke op efter sammenstødet, men kørte i stedet fra stedet.

Der er ikke nærmere oplysninger om lastbilen.

For kort tid siden indløb der meldinger om, at en kendt rapper er blevet skudt i en parkeringskælder. Rapperen blev ramt af flere skud og er nu afgået ved døden.

Illustrationsfoto