Person i ambulance efter hændelse i familiehjem på Vestegnen

En person er inde i ambulancen

En person er blevet overdraget til ambulancetjenesten efter en hændelse i en families lejlighed på den københavnske vestegn

Københavns Vestegns Politi har tirsdag klokken 14.00 modtaget en anmeldelse om bygningsbrand i en lejlighed på første sal på Nøddebovej i Høje Taastrup.

Her er syv udrykningskøretøjer ifølge Presse-fotos.dks udsendte ankommet.

“Der holder fem brandbiler, og så er der også en indsatsleder fra politiet og en ambulance ved adressen. Jeg kan se, at en person er blevet overdraget til ambulanceredderne, mens et barn er i kontakt med politiet sammen med en voksen,” siger vores udsendte.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Beredskabet er til stede med syv udrykningskøretøjer

Ude fra kan vores udsendte ikke umiddelbart se tegn på brand inde i etageejendommen, men han forklarer, at det har fundet sted.

“Jeg kan se, at brandfolk løfter en ventilationsmaskine ind i bygningen, men ellers er der kommet ro på,” siger vores udsendte.

Der er ikke umiddelbart tale om, at der skal være sket svær personskade.

I en anden meget alvorlig sag er en lille pige i en lyserød flyverdragt blevet kørt ihjel af en varevogn foran sin far. En 30-årig mand sad bag rattet, og han sidder i dag på anklagebænken stillet for en dommer ved Københavns Byret.