Person død i Rema 1000

Politiet rykkede talstærkt ud til Rema 100 for at undersøge dødsfaldet

Politiet er netop rykket talstærkt ud til en Rema 1000-butik, hvor en person er afgået ved døden. Vidner beskriver, at to ambulancer og op til ti politibiler har været på stedet

Politiet har i løbet af dagen holdt kortene tæt til kroppen, når det galt informationer til offentligheden om en større udrykning til en Rema 1000-forretning.

Først lød det, at der ikke var sket et røveri, ligesom politiet kunne oplyse, at ingen ansatte var kommet til skade – men ellers var det sparsomt med oplysninger, der blev delt om hændelsen.

Torsdag eftermiddag er der dog endelig flere informationer om sagen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Butikken var i en periode efter dødsfaldet lukket

Sydøstjyllands Politi kan nemlig melde, at udrykningen til Rema 1000 i Børkop skyldes, at en person er afgået ved døden i butikken.

‘Sydøstjyllands Politi har i dag været til stede i Børkop for at undersøge et dødsfald. Efter undersøgelser på stedet viser det sig ikke at omhandle et strafbart forhold,’ lyder det fra politikredsen på det sociale medie X.

Derfor har politiet atter forladt adressen, og butikken er nu igen åben.

Sydøstjyllands Politi kommer ikke ind på de nærmere omstændigheder til dødsfaldet og har ikke yderligere kommentarer.

En anden Rema 1000 butik har fået en kæmpe bøde efter et besøg fra Fødevarestyrelsen. Her blev der blandt andet opdaget lunken fisk og skimmel på hylderne i butikken.