Parkeringsplads på Vestegnen ramt af stor ballade

For anden gang på få dage er der opstået ballade på en parkeringsplads på den københavnske vestegn, hvor politiet og brandvæsen igen måtte rykke ud

Natten til onsdag omkring klokken 01.00 er Københavns Vestegns Politi sammen med Hovedstadens Beredskab rykket ud til en parkeringsplads ved Brinken i Glostrup i mindst tre udrykningskøretøjer.

Det skete efter meldinger om bilbrand på stedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Bilen fik store brandskader

Ved ankomst kunne berdskabet konstatere tydelige flammer i et køretøj, og derfor blev røgdykkere indsat for at foretage slukning.

Få minutter senere kunne branden meldes slukket – det skete, før flammerne nåede at sprede sig til andre genstande eller natur.

Til gengæld udbrændte den pågældende personbil delvist.

Ifølge Presse-fotos.dks udsendte mistænker politiet, at branden i køretøjet kan være påsat. Det er kun få dage siden, at der opstod en anden hændelse på samme parkeringsplads.

Det var travle betjente, der løb rundt på togsporene efter at have spottet en grædende pige sidde tæt, hvor toget kommer buldrende. Presse-fotos.dk har i den forbindelse været i kontakt med Københavns Politi, der kommenterer på sagen.