Ordrupgaard: Børnedag med kreativt program for hele familien

Illustrationsfoto.
Illustrationsfoto.

Snart inviterer kunstmuseet Ordrupgaard til ‘Børnedag’. Det er en dag i børnenes tegn med et festligt program tilegnet børnefamilier.

Inden længe åbner kunstmuseet Ordrupgaard dørene for ‘Børnedag’, og børnefamilier fra nær og fjern vil indtage museet.

Det festlige program er specielt til børnefamilier, hvor kunstparken og LEGO-værkstedet vil danne ramme for det hyggelige program.

I løbet af ‘Børnedag’ kan man blandt andet lade sig facinere af Jeppe Heins ‘Water Pavilion Ordrupgaard’ og de flydende vandvægge. I anledning af den specielle dag vil værket være aktivt hele dagen.

Et magisk sæbebobleshow med sjove eksperimenter, en tur i kunstparken og et LEGO-værksted for børn og voksne indgår også i programmet.

Programmet er sammensat for at børnene kan slippe fantasien løs og udvide deres horisont på en alternativ, sjov måde. Workshoppene fungerer dermed som et fællesskab, hvor børn kan udfordre sig selv med aktiviteter.

Melder sulten sig, vil der også være en café til rådighed. Her kan du nyde børnevenlige lækkerier både indendørs og i parken.

Du kan læse mere om ‘Børnedag’ her.

Ordrupgaard slår dørene op for ‘Børnedag’ lørdag den 24. august klokken 11-17. Der er gratis adgang til parken, og børn op til 18 år har fri entré til museet. Voksne skal betale 140 kr. for en entrébillet.

Snart vender ‘Bibliotekshaven Live’ tilbage, og mange kunstnere indtager scenen i den gratis sensommerfest.