Øv for FCK: Førte 2-0 i Istanbul – måtte nøjes med 2-2

FC København var på vej til en drømmestart på denne sæsons Champions League, da holdet førte 2-0 over de tyrkiske mestre, Galatasaray, i Istanbul. Men de måtte nøjes med 2-2.

Galatasaray dominerede begivenhederne i begyndelsen af kampen, men det blev FCK, som ti minutter før pausen kom foran.

Det skete, da Elias Jelert med en høj aflevering fandt Lukas Lerager, der headede på tværs til norske Mohamed Elyounoussi, der bankede bolden i kassen.

I anden halvleg fordoblede portugiseren Diogo Goncalves føringen efter oplæg fra FCKs norske back, Birger Meling.

Senere i kampen fik Elias Jelert rødt kort, og det blev måske dyrt.

Franske Sacha Boey bankede fire minutter før tid bolden i kassen for hjemmeholdet til 1-2. Og to minutter senere udlignede brasilianske Tetê med et drømmemål.

Uafgjort på udebane er dog også et brugbart resultat for de danske mestre i den stærke pulje, der også tæller de tyske mestre, Bayern München, samt de engelske giganter fra Manchester United.