Bombetrussel i Østre Landsret: Evakueret

Østre Landsret er mandag blevet evakueret efter anmeldelse om en bombetrussel.

Østre Landsret er mandag blevet evakueret efter anmeldelse om en bombetrussel.

Det skriver Københavns Politi på det sociale medie X.

– Vi tager de nødvendige forholdsregler og har afspærret et område, således at der ikke er fare for borgere, skriver politiet.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Massiv udrykning til stedet.

På stedet kan adskillige udrykningskøretøjer ses. Sprængstofhunde er taget i brug. De blå blink fylder godt i gadebilledet omkring Nordhavn, hvor man altså er alarmberedskab på grund af denne bombetrussel.

– Vi samarbejder med relevante myndigheder og vil opdatere løbende.

Adskillige retssager var sat til at køre i dag. De møder nu udfordringer på grund af denne bombetrussel.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Bomberyddere er i gang på stedet.

Ifølge retslisten blev to retssager mandag morgen behandlet i landsrettens bygning, der ligger på Orientkaj i det nordlige København. Senere mandag skal en tredje sag behandles.

26. april blev samme bygning også evakueret, efter at der var kommet en bombetrussel. Dengang lød det fra politiet, at truslen blev fremsat via telefon.

OPDATERING:

‘Vi er fortsat i gang med at undersøge Østre Landsret efter en bombetrussel. Bygningen bliver lige nu gennemgået med bl.a. sprængstofhunde. Der er ingen fare for beboere og andre i de omkringliggende bygninger,’ skriver Københavns Politi på det sociale medie X.

NY OPDATERING:

En mand stak af i sin bil fra politiet i går. Han endte med at køre ind i flere parkerede biler. Han er nu tilskadekommen og anholdt. Læs historien her.

Presse-fotos.dk hænger sammen med onp.dk. Læs flere nyheder her.