22. jan. 2023 - 21:51

Politiet: Mor dræbte sine to børn på 11 og 14 og begik selvmordDet var en bekendt til familien, der søndag eftermiddag fandt en kvinde på 49 år og hendes to døtre på 11 og 14 år døde i et hus i Vejrumbro lige øst for Viborg

Søndag klokken 14.26 fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om flere mistænkelige dødsfald på en adresse på Østervangsvej i den midtjyske by Vejrumbro.

Da en patrulje nåede frem på stedet, fandt betjentene en 49-årig kvinde og hendes to døtre på 11 og 14 år døde i huset på adressen.

Det var en bekendt af familien, der fandt de tre personer døde og alarmerede politiet.

Intensiv efterforskning

Siden søndag eftermiddag og tidligere på aftenen har Midt- og Vestjyllands Politi været talstærkt til stede i området med blandt andet hundepatruljer og kriminalteknikere for at klarlægge de nærmere omstændigheder til dødsfaldene.

Ifølge den forløbelige efterforskning er der intet, der tyder på, at andre en kvinden og de to børn har været involveret i dødsfaldene.

”Vi er altid meget forsigtige med at konkludere noget for tidligt, så vi efterforsker sagen som enhver anden drabssag, hvor vi kigger i flere retninger. Vores foreløbige efterforskning tyder på, at kvinden formentlig har dræbt de to børn for derefter formodentlig at slå sig selv ihjel, men vi efterforsker som nævnt fortsat i flere retninger,” fortæller vicepolitiinspektør Jim Hansen, der er leder af den centrale efterforskningsafdeling hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet er endnu ikke klar over, hvor længe man vil arbejde i området i forbindelse med efterforskningen.

Mandag vil efterforskere dog også været til stede, oplyser politikredsen.

Østervangsvej er fortsat afspærret.

Ud over det har Midt- og Vestjyllands Politi ikke yderligere kommentarer til efterforskningen.

De nærmeste pårørende er underrettet.

SE OGSÅ: 54-ÅRIG MAND DRÆBT I KØBENHAVN

Politiet vil lave tryghedsskabende indsats

For at imødekomme borgere, der kan være ramt af utryghed, som kan dukke op lokalt i kølvandet på sager af denne slags, vil lokalpolitiet i Viborg tage initiativ til et møde mandag aften for beboerne i Vejrumbro.

”Det er naturligvis en sag, der påvirker og ryster et lille lokalsamfund dybt. Derfor vil vi i samarbejde med lokale kræfter arrangere et møde for byens beboere, hvor også vi fra politiet vil være til stede. Vores efterforskere arbejder intensivt på at få afdækket omstændighederne omkring de tre dødsfald, og selvfølgelig kan vi ikke fortælle om detaljer i efterforskningen, men vi vil alligevel kunne give de berørte borgere nogle svar og også kunne hjælpe med at komme eventuelle falske rygter til livs,” siger vicepolitiinspektør Christian Toftemark.

Mandag vil politiet melde flere oplysninger ud om borgermødet.ANDRE LÆSER OGSÅ