09. feb. 2022 - 13:36

Ny udvikling i sagen om forsvundne Mia: To mænd anholdt og sigtet for drabEfterforskning i Flauenskjold.

OPDATERET: Nordjyllands Politi har onsdag anholdt to mænd i forbindelse med sagen om den 22-årige kvinde, Mia Skadhauge Stevn, der forsvandt natten til søndag.

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

De to mænd er sigtet for drab og er nu ved at blive afhørt af politiet. Dog er 22-årige Mia endnu ikke fundet.

Forsvundne Mia Skadhauge Stevn. Privatfoto.

Nordjyllands Politi kom på sporet af de to mænd på 36 år ved hjælp af videomateriale og henvendelser fra borgerne om bilen.

”Tilsammen har dette intense forløb gjort, at vi i dag kunne skride til anholdelse af to mænd,” siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen. 

Politiet arbejder i øjeblikket på to adresser i henholdsvis Østervrå og Flauenskjold i forbindelse med sagen. På en af adresserne har politiet blandt andet fundet en bil, der højst sandsynligt er identisk med den bil, som samlede Mia op på Vesterbro i Aalborg søndag morgen.

”Vi kommer til at arbejde på disse to adresser i lang tid fremover. Vi har et stort efterforskningsarbejde foran os med tekniske undersøgelser, afhøringer, forhøringer og meget mere.”

Nordjyllands Politi ved, at anholdelserne efterlader en række spørgsmål om sagens omstændigheder. Men af hensyn til efterforskningen og de pårørende har politiet ikke yderligere kommentarer.

De to 36-årige mænd bliver torsdag klokken 11.00 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg. Det bekræfter anklager Mette Bendix til Ritzau.

Flauenskjold.
Flauenskjold.
Flauenskjold.
Flauenskjold.
Flauenskjold.


ANDRE LÆSER OGSÅ