Nu deler faren til Amalies børn sin version af ‘kidnapningssagen’

Amalie Szigethys fik sine børn hjem forleden – dem har hun sammen med Mikkel Skelskov

Faren til Amalie Szigethys to børn Josephine og Hannah tager nu bladet fra munden og forklarer sin side af sagen, hvor Amalie har beskyldt ham for at kidnappe deres fælles børn

Onsdag i sidste uge fortalte realitystjernen Amalie offentligt, at Mikkel Skelskov, der er faren til hendes to børn, havde kidnappet dem til udlandet.

Nu fortæller Mikkel Skelskov sin version af sagen.

‘Jeg kørte væk med pigerne for at skåne dem fra en mor, der tager kokain, en mor, som har nægtet af tage en narkotest i Familieretshuset. En mor, som har tabt den ene af pigerne tre gange som baby (…) En mor som i sommer kørte pigerne væk fra deres hjem, og gemte dem for deres far i ni uger for at få en bedre sag i Familieretshuset. Satte Josephine og Hannah i en ny vuggestue for så at komme tilbage og undskylde forløbet,’ skriver faren Mikkel Skelskov på sin Instagramprofil og tilføjer:

‘Familieretshuset mener ikke, at forholdet omkring kokainmisbrug bør undersøges nærmere, da udtalelser fra vuggestuen ikke indikerer, at mor har problemer.’

Mikkel Skelskov fortæller desuden, at han i stor grad er blevet truet som følge af hele sagen. Ifølge ham har politiet fortalt, at pigerne og hans sikkerhed er i fare, og at de derfor skal søge tilflugt steder, som Amalie ikke er bekendt med.

‘Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at blande mig i hele det her medieshow, da det for mig er et forsøg på pigernes bedste, men det før mig ondt, når min familie bliver draget ind i det og portrætteret på en måde, som simpelthen ikke er sande. Jeg har taget imod mange stenkast fra Amalie de seneste år, men nok må være nok. Jeg blev far i en ung alder, og jeg har ikke været fejlfri, men jeg gør mit bedste for mine piger, da de betyder alt for mig,’ afslutter Mikkel Skelskov på sin Instagramprofil.

Oplysninger i artiklen er hverken bekræftet af Amalie, politiet eller Familieretshuset. Presse-fotos.dk forsøger at få en kommentar fra Amalie for at give hende mulighed for at besvare beskyldningerne fra Mikkel Skelskov …

Læs noget af Amalies version her: GRÅDKVALT AMALIE: ‘MINE BØRN ER BLEVET KIDNAPPET’