17. nov. 2021 - 12:28

Nu bekræfter politiet: 18-årig rapper død efter knivstikkeriDen 18-årige rapper Milan Rahim, som blev stukket ned i Taastrup søndag, er afgået ved døden.

Det bekræfter Københavns Vestegns Politi nu overfor B.T, efter at hospitalet onsdag formiddag har orienteret politiet om knivofferets død.

Allerede tirsdag skrev den 18-årige rappers storebror, Marco Rahim på Instagram, at den 18-årige rapper var død.

“Du var det bedste menneske med det reneste hjerte. Ved du kommer et bedre sted hen nu ligemeget hvad”, skrev storebror Marco Rahim på Instagram.

“Jannah venter på dig min elskede. Du har sluppet for alt den her smerte i den her beskidte verden.”

Knivstikkeriet skete søndag eftermiddag ved Cederlunden i Taastrup, hvor den 18-årige rapper blev stukket i den ene lunge og i hjertet.

Tre unge mænd på 21, 22 og 17 år er sigtet i sagen, og allerede under grundlovsforhøret mandag kom det frem, at 18-årige Milan Rahim var blevet erklæret hjernedød som følge af knivstikkeriet.

Under knivstikkeriet blev en 21-årig mand også kvæstet af flere knivstik i hoved og på kroppen. Hans tilstand er stabil, men han er fortsat indlagt, og var derfor ikke til stede under grundlovsforhøret mandag.

Den 21-årige og 22-årige vil nu blive sigtet for manddrab, efter Milan Rahim er død.

Tirsdag aften strømmede folk til gerningsstedet i Taastrup for at tænde lys og lægge blomster. Det kan du læse mere om her.

Også på den afdøde rappers sociale medier strømmer det ind med beskeder.

Har tændt et lys for dig kære Milan, må du hvile i fred smukke engel,” skriver Naomi på Milan Rahims instagram.

“Hvil i fred Milan – du var mand af dine ord og menneske med det skønneste hjerte og humør. Mashallah”, skriver en anden bruger.

En anden bruger beskriver et møde, som han havde med Milan Rahim for en uge siden til en fest.

“Glemmer aldrig den dialog vi havde om hvor stor et forbillede din bror Marco havde været for din musikkarriere. Du har været et lige så stort forbillede for os som din bror, så tak. Din gode energi, din musik, din tilstedeværelse og ikke mindst den kærlighed og respekt du har udvist til os som har støttet dig. Tak for alt Milan, og pas på dig selv og ikke mindst din familie deroppe fra,” skriver brugeren.

Du kan også læse, hvordan en tidligere klassekammerat beskriver Milan Rahim her.

Den nu afdøde rapper Milan Rahim var en fremadstormende rapper under kunstnernavnet MILAN, hvor han havde mere end halvmillion streaminger på Spotify.ANDRE LÆSER OGSÅ