16. nov. 2021 - 23:37

Massevis af lys og blomster på gerningssted efter 18-årig rapper meldt død: “Han var altid fuld af sjov”Folk er strømmet til for at tænde lys eller lagt blomster ved Cederlunden i Taastrup, hvor den 18-årige rapper Milan Rahim blev udsat for et knivstikkeri søndag eftermiddag.

18-årige Milan Rahim er afgået ved døden som følge af knivstikkeriet, skrev hans storebror Marco Rahim på Instagram tidligere tirsdag.

Men det er ikke kun på gerningsstedet, hvor det strømmer ind med kærlige tilkendegivelser. Også på Milan Rahims sociale medier vælter det ind med beskeder til den nu, altså ifølge sin storebror, afdøde 18-årige rapper.

“Har tændt et lys for dig kære Milan, må du hvile i fred smukke engel,” skriver Naomi på Milan Rahims instagram.

“Hvil i fred Milan – du var mand af dine ord og menneske med det skønneste hjerte og humør. Mashallah”, skriver en anden bruger.

En anden bruger beskriver et møde, som han havde med Milan Rahim for en uge siden til en fest.

“Glemmer aldrig den dialog vi havde om hvor stor et forbillede din bror Marco havde været for din musikkarriere. Du har været et lige så stort forbillede for os som din bror, så tak. Din gode energi, din musik, din tilstedeværelse og ikke mindst den kærlighed og respekt du har udvist til os som har støttet dig. Tak for alt Milan, og pas på dig selv og ikke mindst din familie deroppe fra,” skriver brugeren.

En tidligere klassekammerat som Presse-fotos.dk har været i kontakt med, skriver at Milan altid var en frisk type.

“Milan var altid en pisse frisk type og altid fuld af sjov. Milan havde det største gåpåmod. Sender tanker til familien,” skriver den tidligere klassekammerat.

Den 18-årige rapper fra Taastrup har været i kritisk tilstand siden knivstikkeriet i Taastrup søndag eftermiddag.

Mandag var der grundlovsforhør, hvor tre unge mænd er anholdt i sagen, og her kom det frem, at Milan Rahim var blevet erklæret hjernedød, som følge af knivstikkeriet.

Tirsdag skrev hans storebror Marco Rahim så, at Milan Rahim var afgået ved døden.

“Du var det bedste menneske med det reneste hjerte. Ved du kommer et bedre sted hen nu ligemeget hvad”, skriver storebroren Marco Rahim på Instagram.

“Jannah venter på dig min elskede. Du har sluppet for alt den her smerte i den her beskidte verden,” skriver Marco Rahim i opslaget.

“Og jeg lover at tage mig af mama og baba og Messi for din skyld. Vent på mig derop min elskede lille baby.”