18. jun. 2022 - 16:29

Netop nu: Presse-fotos.dk til stede ved brand i Sydhavnen’Det er voldsomt, der er godt gang i den brand, den spreder sig hurtigere, end de har forventet.”

Presse-fotos fotograf er til stede ved en større brand på Tranehavevej i Sydhavnen i København. Her indløb en anmeldelse til Hovedstadens Beredskab og Købenahvns Politi klokken 15.40 om, at der er brand i en affaldsgård, der ligger op ad en Netto tæt på Sydhavn Station.

Annonce

SE OGSÅ: SVERIGE| BLY OG BLOD: ANTALLET AF DYSTRE REKORDER VOKSER OG VOKSER

Indtil nu har det ikke været muligt at få en kommentar fra hverken politiet eller beredskabet, om brandens omfang. Men som billederne og fotografens ord indikerer, er det hårdt arbejde, som redningspersonalet netop nu er i gang med.

Presse-Fotos fotograf ankom til stedet fem minutter efter anmeldelsen og har siden kunne se på, at branden har spredt sig til nogle nærliggende tage.

”Mens jeg har stået og set, har branden spredt sig til fire andre tage. De har lige udvidet afspærringerne hernede, sat en drone i luften og fået ekstra mandskab, slanger og stiger ind. Den spreder sig nok mere, end de lige har troet,” fortæller Presse-fotos fotograf fra stedet.

Annonce

SE OGSÅ: VIDEO: SE PARTILEDER I KONFRONTATION MED POLITIET EFTER DEBATMØDE

Han fortæller, at flammer netop nu er omkring en meter store, og man nemt kan se røg 500 meter væk.

OPDATERING 16.36

Københavns Politi bekræfter, at der ikke umiddelbart er personskade i forbindelse med branden.

Annonce

Branden har nu spredt sig til en nærliggende Netto, der ligger tæt ved Sydhavn Station.

OPDATERING 17.08

Branden er under kontrol, oplyser Hovedstadens Beredskab på Twitter. Den havde spredt sig til tagkonstruktionen på den nærliggende Netto. Beredskabet bliver på adressen 1-2 timer endnu. (Se helt nederst, hvordan affaldsgården så ud efter branden)

Slukningsarbejdet er nu færdig – her kan du se, hvordan det så ud efter:ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER