27. jul. 2022 - 19:24

Narkobilist fløj ud over skrænt og blev fanget i bilen: ‘Hvis han slipper bremsen, triller han ned på togskinnerne’Politiet til stede på Caroline Amalie Vej i Lyngby kort efter ulykken

En ung mand fik sent onsdag eftermiddag formentlig noget af et chok, da han drønede ud over en skrænt i Lyngby. Efterfølgende var han fanget i bilen med bremsen i bund, da han ellers ville ende midt på togskinnerne

Onsdag klokken 17.16 ringede en 25-årig mand fra Hillerød febrilsk til politiet, da han var endt ude over en skrænt på Caroline Amalie Vej i Lyngby.

”Da manden ringer til os, sidder han stadig i sin bil på skrænten. Problemet for ham er, at hvis han slipper sin bremse, så triller bilen ud på togskinnerne,” fortæller vagtchefen fra Nordsjællands Politi til Presse-fotos.dk.

Politiet sendte derfor en patrulje ud til stedet, der kunne konstatere, at det var rigtigt, hvad den 25-årige mand forklarede. Det betød, at brandvæsenet blev rekvireret.

”Brandvæsenet ankommer med en kran og får på den måde løst problemet for herren. Mens vi er til stede derude, synes patruljen, at der er noget lidt underligt ved den 25-åriges adfærd – og det viser sig så, at han er påvirket af narkotika,” fortæller vagtchefen.

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’

De indledende undersøgelser indikerede altså stærkt, at manden var påvirket, og derfor blev han taget med til blodprøver på politistationen, som man nu afventer svar på.

Den 25-årige mand er nu sigtet for overtrædelse af færdselslovens paragraf 54, der handler om kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Manden kørte ud over skrænten i en Chevrolet, der havde en autostol til børn på bagsædet.

Togdriften omkring Lyngby blev i perioden lukket helt ned i 25 minutter, men kører nu normalt igen.

Google Play: (https://play.google.com/store/apps/details…) – AppStore: (https://apps.apple.com/…/presse-fotos-dk/id1625543625…)