05. aug. 2022 - 11:41

Mulig drukneulykke: Sandaler og håndklæde fundet på strandenPoliti, en redningsbåd og en redningshelikoptere kigger fredag formiddag efter, om en person muligvis er druknet i Roskilde Fjord.

Det hænger sammen med, at der er fundet et par sandaler og et badehåndklæde på en badebro i Veddelev, som ligger nord for Roskilde.

“Der er ikke meldt nogen savnet, og det er heller ikke sikkert, at der er nogen, der er kommet noget til,” siger pressetalskvinden for Midt- og Vestsjællands Politi til presse-fotos.dk

LÆS OGSÅ: Borger slog alarm: Mand død i havn

“Det sker nærmest hvert år, at der er nogen, der glemmer effekter på stranden. Der er også livlig aktivitet på den ø, der hedder Elleore, som ligger ude i fjorden – i svømmeafstand fra Veddelev. Sådan kan tingene også hænge sammen,” siger hun.

Men for alle tilfældes skyld kigger politi og redning efter, om der er sket noget alvorligt. Og derfor er der indsat redningsbåd og en redningshelikopter i eftersøgningen.

(Opdatering fredag eftermiddag: Midt- og Vestsjællands Politi skriver på Twitter: Helikopter og redningsbåd har gennemsøgt kyststrækningen grundigt, men ingen indikationer på, at person skulle være i nød. Eftersøgningen derfor indstillet, men vi hører stadig gerne fra evt. ejer af de fundne genstande på 1-1-4.)