31. aug. 2022 - 13:12

Motorvej blev spærret og flere personer anholdt: Nu forklarer politiet sigSønderjyske Motorvej mellem Kolding og Haderslev var tirsdag aften afspærret efter en eftersættelse af en personbil, hvor genstande var kastet ud af bilen – nu forklarer politiet, hvad der skete

To mænd blev tirsdag aften klokken 19.17 anholdt på Sønderjyske Motorvejen efter en længere eftersættelse, hvor der var blevet kastet genstande ud af køretøjet mellem Kolding og Haderslev.

Motorvejen blev kort efter anholdelsen afspærret, så politiet kunne lede efter genstandene. Det resulterede i, at man fandt et kontantbeløb.

De to anholdte blev efterfølgende bragt med til politistationen.

’Den ene af de to anholdte er nu løsladt. Den anden var eftersøgt i forbindelse med en voldssag fra Frodesgade i Esbjerg, hvor Syd- og Sønderjyllands Politi mandag den 22. august klokken 11.18 fik en anmeldelse om, at to mænd havde været i slagsmål på stedet. Syd- og Sønderjyllands Politi vurderede på baggrund af den indledende efterforskning, at der var tale om en intern personkonflikt mellem to mænd med tilknytning til samme rocker- og bandegruppering og har siden eftersøgt den nu anholdte mand,’ oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag klokken 13 ved Retten i Esbjerg. Han er sigtet for grov vold.

SE OGSÅ: MOTORVEJ SPÆRRET: TO ANHOLDTE EFTER BILJAGT