15. okt. 2023 - 18:25

Mor til 13-årige forsvundne Jashmin: ‘Min datter blev taget mod sin vilje’Lørdag aften fandt politiet frem til den 13-årige pige Jashmin, der havde været forsvundet i næsten en uge. Men nu fortæller pigens mor, at der er forgået en kriminel handling

Sarah Nielsen var dybt bekymret for sin 13-årige datter Jashmin, der lørdag aften blev fundet efter at have været forsvundet og efterlyst i seks dage.

Annonce

Men nu fortæller moren, at hendes datter ikke har været væk frivilligt.

“Min datter har ikke haft det så godt som antaget. Hun har været forsvundet mod sin egen vilje,” siger Sarah Nielsen – mor til Jashmin – til B.T..

Moren fastslår over for mediet, at hun på nuværende tidspunkt ikke kan uddybe sin påstand af hensyn til politiets efterforskning af sagen og af hensyn til sin datter.

Men hun fortæller, at hun nok er verdens lykkeligste mor lige nu, og at det vigtigste nu er, at give hendes datter ro og omsorg.

Annonce

Derudover sender hun en stor tak til hele Danmarks befolkning for alt den støtte, som familien har modtaget.

SE OGSÅ: TRAMPET OG SPARKET I HOVEDET: TEENAGER BLEV HAKKET I JORDEN MED KNIVSTIK I RYGGEN

Tidligere søndag meddelte Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse, at indledende afhøringer af familien til den 13-årige pige har givet politiet mistanke om et muligt strafbart forhold.

Derfor undersøger politiet nu, om “der kan ligge et strafbart forhold til grund for, at den 13-årige pige har været væk,” fremgår det af pressemeddelelsen.

Annonce

Pigen blev offentligt efterlyst, da hun var forsvundet søndag 8. oktober. Hun var forsvundet i næsten en uge.

Lørdag aften ved 23-tiden blev pigen fundet i omegnen af Esbjerg. Hun var i god behold, oplyser politiet.

Mistanken om et muligt strafbart forhold er opstået i forbindelse med politiets indledende afhøringer af familien, lyder det i meddelelsen søndag.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER