15. okt. 2023 - 15:47

Trampet og sparket i hovedet: Teenager blev hakket i jorden med knivstik i ryggenKøbenhavn: To gerningsmænd trampede og sparkede natten til søndag på en 16-årig dreng, efter han var styrtet i jorden efter knivstik

Ved 1-tiden i nat blev en 19-årig mand anholdt af Københavns Politi under mistanke om at stå bag et særdeles voldsomt overfald på en 16-årig dreng ud for Amagerbrogade 269 i København.

Annonce

Søndag er han blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg.

Her er han ifølge B.T. sigtet for grov vold, da han sammen med en endnu uidentificeret medgerningsmand mistænkes for at have knivstukket det 16-årige offer med en kniv i ryggen.

I samme sigtelse fremgår det også, at de to gerningsmænd efterfølgende skal have trampet og sparket den 16-årige flere gange i hovedet, da han lå ned på jorden.

Overfaldet skete i nat lidt over midnat.

Annonce

Den 19-årige mand nægter sig skyldig i overfaldet.

SE OGSÅ: 13-ÅRIG PIGE FORSVUNDET: POLITIET MISTÆNKER NU STRAFBART FORHOLD

Under grundlovsforhøret har dommeren valgt at efterkomme anklagemyndighedens ønske om at lukke dørene. Derfor har Københavns Politi ikke yderligere kommentarer i sagen.

Grundlovsforhøret pågår klokken 15.45 stadigvæk, og det er derfor på nuværende tidspunkt ikke klart, om den 19-årige mistænkte bliver varetægtsfængslet.

Annonce

Presse-fotos.dk følger sagen …ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER