Modbydelig teori florerer: Det kan være toårig drengs skæbne

Toårige Émile Soleil

Der er dukket flere teorier op om den den toårige dreng Émile Soleils skæbne, efter blandt andet hans kranie blev fundet i nærheden af den by, hvor han forsvandt

Tilbage i juni 2023 forsvandt den toårige dreng Émile pludselig, da han legede omkring sin bedsteforældres have i den lille franske landsby Haut-Vernet.

En kæmpemæssig eftersøgning af den lille dreng blev efterfølgende iværksat. Den ledte ikke til fundet af ham – indtil for et par uger siden, da en tilfældig forbipasserende fandt et menneskekranie i et område ikke langt fra det sted, hvor Èmile forsvandt.

Det viste sig siden at tilhøre den toårige dreng, der altså endegyldigt kunne erklæres død.

Myndighederne arbejder fortsat på at fastslå dødsårsagen ved at analysere det kranie og de knogler, der er fundet.

Men allerede nu er lokale borgere samt borgmesteren i den by, sagen har udspillet sig, ude med teorier om, hvad der kan have været Émiles skæbne.

Det skriver The Sun.

Borgmester François Balique mener, at teorien om, at en ulv kan have taget den toårige dreng kan være ‘plausible’.

“Der er en del ulve her, især om sommeren med fåreflokkene,” siger borgmesteren.

“En ulv kan meget vel gribe et barn ved landsbyens brønd og løbe i en halv time uden at stoppe og uden at man kan se blod,” tilføjede han.

En anden person fortæller ifølge The Sun til franske medier, at “den lille må have været offer for et dyr. Og jeg ser kun ulven som synderen.”

Og tilføjer: “De siger, at ulve er bange for mennesker, men med sådan en lille dreng, ville ulven have set ham som et helt andet bytte.”

Teorien om et ulveangreb har fået mere næring, efter flere ulve på det sidste er blevet set i området, ligesom der er sket mange ulveangreb på køer på det sidste år.

Familien til den toårige dreng reagerede tidligere på måneden på fundet af deres døde søn. Det skete, da de selv var på vej i kirke.