07. jul. 2022 - 15:08

Melding om mand med gevær: ‘Jeg blev rigtig, rigtig bange’Politiet rykkede torsdag eftermiddag massivt ud til Glostrup Station efter meldinger om en mand med et gevær

Omkring klokken 13.50 indløb meldinger til Vestegnens Politi om, at en mand havde et gevær med i et S-tog på B-linjen.

Derfor lå en reaktionspatrulje på lur, da toget rullede ind på Glostrup Station. Det oplevede 27-årige Natali Christiansen på tætteste hold, da hun befandt sig i toget.

”Det var meget chokerende! Politiet væltede ind, og vi blev bedt om at tage hænderne op. Jeg ventede virkelig bare på, at der var en mand, som rejste sig op og begyndte at skyde eller noget andet. Der var flere i toget, der begyndte at græde,” fortæller Natali Christiansen til Presse-fotos.dk

SE OGSÅ: DOMMER HAR NU TRUFFET AFGØRELSE OM FIELD’S-GEVÆRMAND

Sagen viste sig dog i sidste ende at være ganske udramatisk, fortæller vagtchefen hos Vestegnens Politi til Presse.fotos.dk.

”Vi fik en anmeldelse om en mand med gevær, og tog det selvfølgelig rigtig seriøst. Da vi finder frem til manden og får talt med ham, viser det sig, at han har et forladergevær, der ikke er funktionsdygtigt. Han havde opbevaret det forsvarligt, så han har egentlig ikke gjort noget forkert,” fortæller vagtchefen og tilføjer:

”Men det er klart, at mange mennesker er nervøse og bange i kølvandet på det, der er sket i Field’s.”

Det var også tankerne på Field’s-angrebet, der skræmte Natali Christiansen.

”Jeg tænker rigtig meget på den episode i Field’s, det gjorde mig meget nervøs. For normalt ville jeg bare være nysgerrig. Men jeg blev rigtig, rigtig bange.”

Manden var på vej til noget rollespil med genopførslen af Slaget ved Dybbøl i 1864, og det var derfor, han bar rundt på våbnet, der var opbevaret i en sort taske.