26. jul. 2022 - 22:04

Massivt politiopbud efter anmeldelse: Stort kølleslagsmål på FrederiksbergOPDATERING: Første meldinger gik på, at der var tale om et overfald med køller, men Københavns Politi oplyser onsdag formiddag, at overfaldet på Borups Alle tirsdag aften er begået med en eller flere knive og slag med en stump genstand.

Et massivt politiopbud befinder sig lige nu Frederiksberg, hvor der angiveligt skulle have været et masseslagsmål med køller

Københavns Politi har lige nu spærret store dele af Borups Alle på Frederiksberg af. Her har flere borgere anmeldt, at der skulle være sket et stort slagsmål, hvor fire til fem personer har brugt køller. Samtidig skulle der angiveligt være sket en forsættelig påkørsel med en knallert/motorcykel, skriver B.T..

SE OGSÅ: DEL 1 | PRESSE-FOTOS.DKS JOURNALIST PÅ NARKOREPORTAGE MED 19-ÅRIGE ASKE: ‘JEG GØR IKKE NOGEN OVERVEJELSER, INDEN JEG TAGER STOFFER, JEG GØR DET BARE’

Da Københavns Politi ankom til stedet, kunne de dog ikke finde nogen af gerningsmændene.

”Så nu prøver vi at finde ud af, hvad der er foregået. Vi har afspærret i området omkring Borups Allé, Nordre Fasanvej og Bispeengbuen,” fortæller vagtchefen til B.T..

Han kan ikke oplyse, hvor længe politiet vil være i området endnu.

På billederne kan man se et hav af betjente, der arbejder i området med blandt andet hunde.